Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

El racó fogueril

Eugeni Alemany i Robert Fernández, president de la foguera Diputació-Renfe, ens expliquen què fan en el racó fogueril i què és el que solen menjar durant les festes.

Transcripció

Robert, president d'aquesta foguera, on ens trobem?

És un lloc important.

És el racó fogueril.

El racó de la nostra foguera.

La seu social dels dies de Fogueres.

No només estan els socis, els comissionats de la foguera, també els veïns del districte.

Què feu un dia normal?

Festa.

Hui no és un dia normal, no?

No. Aquest matí ha vingut el jurat i enguany, per primera volta en la història de la foguera, plantem en categoria especial.

Veig a tot el món pendent del mòbil.

Clar.

Amb el mòbil en taules.

A veure què diu el jurat.

Exacte.

Imagine que tant de nervi, tant de neguit es combatrà com millor sabem els valencians, que és fartant.

Si no, no faríem festa, clar que sí.

Quines coses mengeu ací?

Principalment coca amb tonyina i bacores.

Molt bé.

Per Sant Joan, bacores. (RIU)

Vocabulari
Nivell B2 Vocabulari Festes