Nivell intermedi avançat

Vols anar al nivell inferior?
Beniparlem | Barbarismes II Nivell B

Beniparlem | Els barbarismes en l'intermedi 2
Si encara no saps detectar a la perfecció els barbarismes, aquest capítol és per a tu. Aina Monferrer, la presentadora de Beniparlem , conversarà amb les persones entrevistades sobre barbarismes i doblets lingüístics.

Si no' no és el mateix que 'sinó'

'Si no' no és el mateix que 'sinó'
En aquesta píndola, Josep Lluís Barona, catedràtic d'Història de la Ciència de la UV, no només parla del desenvolupament del coneixement científic sobre l'estructura genètica, sinó que també hi destaca la capacitat d'intervenció.

Substantius desafiants

Substantius desafiants
En aquest fragment de l'espai d'À Punt L'Streamer , la retransmissora ens conta com funciona el videojoc musical Toc And Roll i ens acompanyarà en l'explicació dels sufixos que indiquen acció o efecte.

Més formes de dir 'adeu'!

Més formes de dir 'adeu'!
En aquest tros de l'informatiu d'À Punt parlarem d'esports, encara que no ho semble. Concretament, de la carrera Sant Silvestre de València i de l'entrenament de Roberto Bautista a Melbourne. I què tenen aquestes dues fites en comú? Que t'ensenyaran

Els gentilicis més habituals

Els gentilicis més habituals
En aquest fragment de La setmana de La Colla , s'introdueix la saga d'un videojoc llegendari, una novel·la audiovisual centrada en misteris sense resoldre. Saps a quin videojoc londinenc ens referim? I ja que estem: repassem junts la formació de gent

Lèxic avançat

Vols vore més continguts d'un nivell inferior?
La importància dels signes de puntuació

La importància dels signes de puntuació
En la primera part de la secció de jocs d'aquest pòdcast de Beniparlem , Aina Monferrer (la presentadora) proposa a les entrevistades un qüestionari sobre signes de puntuació. Després d'escoltar el fragment, t'animes a completar l'activitat?

5 cèntims | Anem de festa

5 cèntims | Anem de festa!
De festa ens agrada anar sempre, siga en castellà, en anglés o suahili, això ho tenim clar, però… i en valencià? Aprén a expressar-te en aquesta llengua per si has de demanar més gel per al gintònic en les paelles universitàries! Nelo t'hi ensenya am

Beniparlem | Pòdcast

Beniparlem | Comparativa de les proves oficials
Aina Monferrer, acompanyada d'Empar Morelló, Marta Ortells i Gabriel Pasqual, compararà les diferents proves oficials de valencià que hi ha i aprofitaran per a parlar també de registres i de signes de puntuació.

Anar 'xino-xano'

Anar 'xino-xano'
En aquest fragment, un usuari pregunta a la bibliotecària pel camí a Katmandú. Aquesta li respondrà una indicació ben inesperada i atendrà, de manera diferent, la resta d'usuaris.

La nostra carta de presentació
La contaminació del correu electrònic
L'amor romàntic a debat: el text argumentatiu
Comprensió: la Guerra Civil
Comprensió: L'amor romàntic, un invent social?
Entre històries i rondalles
Les alternances vocàliques del verb 'poder'
Banner BENIPARLEM 169
I, fins i tot, inclòs!
Descobreix el verb 'jaure'
Pronoms interrogatius i exclamatius
Més coent que un all
Fem la vista grossa
A prop de la tardor
Benvingut setembre solejat!
Joan Fuster: un influenciador valencià?
No t'adormes!
Sens dubte!