Et recomanem:

Anar 'xino-xano'

Anar 'xino-xano'
En aquest fragment, un usuari pregunta a la bibliotecària pel camí a Katmandú. Aquesta li respondrà una indicació ben inesperada i atendrà, de manera diferent, la resta d'usuaris.

Comprensió

Els titulars del dia

Els titulars del dia
Els presentadors de Destarifo News ens donen els titulars del dia i aprofitarem per a parlar d'aquesta part concreta de les notícies.

L'elisió de sons

L'elisió de sons
Parlem igual que escrivim? En aquesta píndola del pòdcast Beniparlem , Aina Monferrer, la presentadora, ens ho deixarà clar.

La pronúncia del pronom feble 'ho'

La pronúncia del pronom feble 'ho'
En aquest fragment del pòdcast Beniparlem , Aina Monferrer, la presentadora, ens explica com hem de pronunciar el pronom feble ho en diferents contextos.

La nostra carta de presentació

Carta de presentació
La periodista explica què és el currículum B i per què la gent amaga part de la formació per a accedir a certs llocs de treball. A continuació, s'hi inclouen una breu fitxa teòrica i unes activitats per a treballar aquest gènere textual.

Comprensió oral: guardar calendaris

Comprensió oral: guardar calendaris
En aquest fragment de la radioficció Conte d'octubre, Laia explica a Jaume que guarda un calendari de 1986. Ara bé, per a què pot servir un calendari d'un any que ja ha acabat? Descobreix-ho mentre practiques la comprensió oral.

Vocabulari

5 cèntims | Esports

Els esports
Si et diem àrbitre, xiulet, marcador … saps de què parlem? Efectivament, dels esports! Aquestes paraules relacionades amb els esports són molt conegudes i de segur que ja les havies sentides o llegides. Ara bé: creus que domines el vocabulari de l'àm

Resolem dubtes: sentir, escoltar i oir

Resolem dubtes: 'sentir', 'escoltar' i 'oir'
Segueix els passos de la parella d'àguiles reials que habiten al Penyagolosa i coneix altres espècies que conformen la fauna d'aquest entorn natural. A continuació, prepara't per a practicar més avall la diferència entre tres verbs que solen causar m

Banner BENIPARLEM 169

Beniparlem: els barbarismes en l'intermedi 1
En aquest episodi del pòdcast Beniparlem (presentat per Aina Monferrer), aprofitem per a analitzar a fons un dels temes més recurrents i problemàtics a què s'enfronta qualsevol aprenent de valencià: els barbarismes.

5 cèntims | El restaurant

5 cèntims - El restaurant
En este vídeo de la sèrie 5 cèntims de valencià , et convidem a entrar en un restaurant en companyia de Nelo Gómez. La visita a l'establiment t'ajudarà a aprendre vocabulari relacionat amb el món de la restauració i a practicar expressions útils, com

Espectacle de gèneres

Espectacle de gèneres
En el Gabinet de curiositats de la ràdio d'À Punt, escoltem com tractaven abans els showmans les seues novetats. I a partir de la paraula anglesa showman , aprofitem per a treballar una miqueta els manlleus en valencià.