Et recomanem:

Els textos periodístics: la carta al director

Els textos periodístics: la carta al director
És possible que la primera vegada que vas sentir parlar de les cartes al director pensares que es tractava d'enviar cartes postals. Però no! Escolta aquest fragment i els entrevistats et resoldran el dubte.

La república de les majúscules

La república de les majúscules
En aquest fragment del documental Els àngels caiguts. El fanatisme dels psiquiatres de Franco , un dels entrevistats explica el discurs de la psiquiatria franquista a València i narra com Antonio Vallejo Nájera va liderar els serveis psiquiàtrics de

Tenim interferències en el joc!

Tenim interferències en el joc!
En la secció «L'Streamer», de La Colla , ens explicaran quina és la dinàmica del videojoc Gris, una aventura narrativa amb reptes, puzles i plataformes que cal superar.

Vocabulari

Beniparlem | Expressió oral

Perdem la vergonya: ens expressem oralment
Aina Monferrer ens donarà, en aquest capítol de Beniparlem , algunes pautes per a poder enfrontar-nos satisfactòriament a la prova d'expressió oral de qualsevol examen oficial de valencià.

Avancem a poc a poc

Avancem a poc a poc
El presentador de l'Oratge d'À Punt Joan Carles Fortea ens parla de l’oratge i de la sensació tèrmica que produeixen el vent i la baixada de temperatura.

Resolem dubtes: sentir, escoltar i oir

Resolem dubtes: 'sentir', 'escoltar' i 'oir'
Segueix els passos de la parella d'àguiles reials que habiten al Penyagolosa i coneix altres espècies que conformen la fauna d'aquest entorn natural. A continuació, prepara't per a practicar més avall la diferència entre tres verbs que solen causar m

Conservem alguns tipus de verbs

Conservem alguns tipus de verbs
Què va passar després de mort amb l'esquelet de Joseph Merrick, l'Home Elefant? Descobreix-ho escoltant aquesta píndola i, de pas, practica la diferència entre verbs transitius i intransitius.

Explorant el Penyagolosa

Explorant el Penyagolosa
En aquesta píndola et convidem a tancar els ulls mentre escoltes el fragment. Deixa't endur per la flora i la fauna que conformen el Penyagolosa i en acabant, prepara't per a treballar una miqueta les locucions preposicionals o adverbials en valencià