Per a fer una bona anàlisi ens calen dades, i com més, millor. De la mateixa manera, per a fer un bon reportatge, una bona exposició oral o una bona redacció ens fan falta connectors, i com més, millor, però amb trellat!
Escoltem la trajectòria professional d'Emilio Lacambra, la 5a generació de restauradors de la seua família. Un moment, 5a, cinquena o 5.ª? Si no ho saps, endavant àudio i resol el misteri!
Escoltem un discurs a favor de la nova ruralitat que es basa en l'exemple dels xiquets a Forcall, que ni per tot l'or del món anirien a viure a la ciutat.
Raimon ens parla de La roda del temps i, per a fer-ho, ha de parlar d'un grapat d'autors i artistes ben coneguts, com ara Salvador Espriu, Joan Miró o Joan Fuster.
Irene se sorprén per la capacitat de les persones de defensar els drets humans i poder transformar l'odi i la repressió en amor o en creativitat. A més, reflexiona sobre quin símbol representa Guillem Agulló: llibertat, dignitat i democràcia.
Laia i Pau han de decidir la mascota de La Colla. Mentre Pau acomiada el programa, Laia dibuixa una proposta de mascota inspirada en el company, el Paupagall. I a Pau, tal com era d'esperar, l'encisa!
Krakatoa Records ens confessen que dedicar-se a crear discs de vinil en aquests temps és realment una aventureta difícil, però que també es dediquen a altres tasques relacionades amb la música.
Dues participants del concurs de robòtica educativa de Manises expliquen a Xavi Castillo com està fet el seu robot i quines característiques té. A banda, Sénia ens presenta a Sergio Alcover, ballarí i coreògraf de sobrada reputació.
Eugeni Alemany i Santiago Cabrera, el guia, ens parlen de com d'important ha sigut el paleolític per a la nostra terra. I Bérnar Giménez ens contarà com ha afectat la pandèmia el turisme de la nostra comunitat.
Visitem, a Castelló, la Universitat per a majors i parlem amb els coordinadors, Roger i Pilar, sobre les assignatures i els cursos que s'ofereixen i quin és el perfil dels estudiants que hi tenen.