10 minuts de gramàtica

Nivell Intermedi
5 cèntims | La connexió

5 cèntims | La connexió
En aquest capítol de 5 cèntims de valencià , Nelo Gómez, el presentador, ens parla de la connexió perquè puguem redactar textos més ben cohesionats.

Beniparlem | Barbarismes II Nivell B

Beniparlem | Els barbarismes en l'intermedi 2
Si encara no saps detectar a la perfecció els barbarismes, aquest capítol és per a tu. Aina Monferrer, la presentadora de Beniparlem , conversarà amb les persones entrevistades sobre barbarismes i doblets lingüístics.

Si no' no és el mateix que 'sinó'

'Si no' no és el mateix que 'sinó'
En aquesta píndola, Josep Lluís Barona, catedràtic d'Història de la Ciència de la UV, no només parla del desenvolupament del coneixement científic sobre l'estructura genètica, sinó que també hi destaca la capacitat d'intervenció.

Substantius desafiants

Substantius desafiants
En aquest fragment de l'espai d'À Punt L'Streamer , la retransmissora ens conta com funciona el videojoc musical Toc And Roll i ens acompanyarà en l'explicació dels sufixos que indiquen acció o efecte.

Les construccions comparatives

Les construccions comparatives
En aquest capítol de la sèrie Diumenge paella , la família rep la visita de Pau, que ha estat vivint a la Xina. Aquesta situació provocarà que hi apareguen algunes estructures comparatives que estudiarem després.

Fem repàs!

Ves al teu nivell