Nivell Principiant

Vols anar al nivell superior?
Plantes per tot arreu

Plantes per tot arreu
En este fragment de la rondalla «El castell del Sol», el jove rei rep una oferta per a aconseguir la llibertat. Si vols descobrir quina és l'oferta i practicar els noms individuals i col·lectius, mira este vídeo! I un consell: activa els subtítols en

Amb molt de gust!

Amb molt de gust!
En aquest fragment de la sèrie La forastera, Lola presenta el seu producte a la junta directiva de l'empresa en què treballa, però la reunió s'interromp quan el director general s'ha de reunir amb el conseller d'Indústria. Li agradarà el producte que

Explica com estàs

Explica com estàs
Descobreix per què Gilbert no deixa que Júlia se'n vaja a l'aniversari de la seua amiga Carla i aprén a parlar de l'estat físic.

El trol de les conjugacions

El trol de les conjugacions
Monyotes conta al trol Moc com és possible que una humana siga la seua germana i nosaltres et contarem com és possible saber a quina conjugació pertany cada verb.

5 cèntims | A escola. Nivell A2

5 cèntims | A l'escola
En aquest capítol de 5 Cèntims , Nelo Gómez, el presentador, ens farà de mestre i explicarà part del vocabulari relacionat amb l'àmbit escolar.

Lèxic

Vols vore més continguts d'un nivell superior?
Beniparlem | Els nivells del MECR

Beniparlem | Els nivells del MECR
Dediquem este capítol de Beniparlem a parlar sobre els nivells dels títols de llengües. Què ens demanen exactament que demostrem en cada un dels nivells de certificació?

Fórmules de presentació

Fórmules de presentació
En esta escena de la sèrie La Vall , una família arriba a un poble aparentment desert, pensant que és un lloc fantasma, però l'alcaldessa els informa d'una notícia que no s'esperen. Para atenció a la trobada entre la família i l'alcaldessa. Quines fó

La dificultat de les proves

La dificultat de les proves
Tu també creus que algunes proves de certificació de valencià són més difícils que unes altres? Aina Monferrer, presentadora de Beniparlem , en conversa amb tres grans experts d'ensenyament de valencià.

Què es demana en un A1-A2?

Què es demana en un A1-A2?
Aina Monferrer, presentadora de Beniparlem , t'explicarà, de la mà de tres grans experts d'ensenyament de valencià, què demanen exactament en els nivells inicials de la llengua.

Què celebrem demà?
Què fem hui? Explicar plans
Els pronoms personals
L'article i el corb
Rondalla de colors
Rondalles per a descriure
Quin mal tot el cos!
Avantatges de ser plurilingüe
El carnet de biblioteca
El rei del temps
Macedònia de fruites
La fusta de la família Granell
El color de l'ADN
Utensilis culinaris
Fem colla!