Apunts de Llengua, la plataforma que t’ajudarà a practicar valencià amb els teus programes preferits

logo Apunts

Ja està disponible Apunts de Llengua, un projecte per a aprendre valencià mitjançant recursos audiovisuals i educatius.

Ahir, Dia Internacional de la Llengua Materna, vam inaugurar Apunts de Llengua, una plataforma per a practicar valencià d’una manera fàcil i divertida mitjançant diversos recursos audiovisuals (fragments de programes d’entreteniment, documentals, recitals...) que es complementen amb activitats interactives que posaran a prova els coneixements de l’usuari.

Aquest projecte, que ja està obert per a tot el públic, ha nascut gràcies a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i de la Direcció de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.

En la plataforma hi ha allotjades 700 píndoles d’aprenentatge classificades pels nivells del MECR (des de l’A1 fins al C2) que serviran d’acompanyament i reforç per a tota persona que estudie valencià i que vulga complementar la seua formació amb continguts emesos per la radiotelevisió pública valenciana.

La pàgina també inclou una prova diagnòstica que permetrà que els usuaris coneguen el seu nivell de valencià i, a partir del resultat obtingut, començar a consumir els continguts adequats per als seus coneixements. A més, també podran trobar les píndoles ordenades segons temàtiques i àrees de coneixement (gramàtica, vocabulari i ortografia), cosa que facilitarà la recerca dels recursos que més els interessen.

D’altra banda, si la intenció de l’usuari és llegir textos en valencià, també podrà fer-ho gràcies a l’apartat “El Rebost”, un blog amb notícies i recursos relacionats amb l’aprenentatge de la llengua per a practicar la comprensió escrita i, al mateix temps, aprendre sobre diverses qüestions i conéixer recursos que els ajudaran a millorar el seu nivell.

La inclusió d’aquest tipus de recursos multimèdia es deu, segons la consellera d’Educació Raquel Tamarit, a la voluntat “d’adaptar-se a les necessitats de la gent en la seua aventura d’acostar-se al valencià, usar-lo, practicar-lo i perfeccionar-lo”.

Si no us voleu perdre res sobre el projecte, podeu seguir-nos en les nostres xarxes socials:

Instagram: https://www.instagram.com/apunts.llengua/ 

Facebook: https://www.facebook.com/apuntsllengua

Twitter: https://twitter.com/apuntsllengua 

També et pot interessar

stats