Aquesta setmana us recomanem

Vocabulari

Comprensió oral

La Colla té nova mascota
Laia i Pau han de decidir la mascota de La Colla. Mentre Pau acomiada el programa, Laia dibuixa una proposta de mascota inspirada en el company, el Paupagall. I a Pau, tal com era d'esperar, l'encisa!

Com ho has descrit?
En este fragment, el jugador de Petrer rep la visita del dimoni, a qui pregunta com pot tornar a ser ric i sentim la remor de l'aigua i els udols del vent. Para bona cosa d'atenció, perquè en acabar, hauràs de respondre algunes preguntes.

Donar l'ànima al dimoni
En este fragment d'"El jugador de Petrer", el dimoni ensenya el pergamí que conté les clàusules amb les quals don Pere es compromet a donar-li l'ànima, però, abans de signar, don Pere posa una condició... para atenció i descobreix de quina condició e

Quins queixalots més grans!
En este fragment d'"I queixalets també!", Toneta veu un bebé que plora al costat d'un arbre, però, de sobte, quan l'agafa en braços, passa una cosa que no esperava de cap de les maneres.

Elvireta és castigada
En este fragment de "La mestra i el manyà", Elvireta es queda contenta a la caseta perquè pensava que si era bona, es faria rica. Però, en obrir el finestró de dalt i veure el gat, li dona colps amb un barrot i este la castiga. Finalment, després de

Cuinem amb els Bíters
Net accepta el repte de Clic: preparar una deliciosa recepta que porte verdures (que tenen molts enemics!). El resultat ha sigut una fresquíssima ensalada grega feta amb tomaques, cogombres, pimentó roig i pimentó verd... i molts altres ingredients!