Comprensió oral

El cunyat dels registres lingüístics

El cunyat dels registres lingüístics
En aquest fragment d' Açò és un destarifo , el cunyat del protagonista crea una situació ben incòmoda en recriminar a la propietària de la verduleria que parla massa bé, que hauria de ser més vulgar. Açò propiciarà que reflexione sobre com ens afecta

El verb 'muntar' i els seus significats

El verb 'muntar' i els seus significats
En este fragment, Clara rep un missatge de son pare que altera els seus plans. En lloc de dir adeu, decideix arreplegar Nadine, que estava caminant per la carretera, i anar juntes al poble.

Beniparlem | Pòdcast

Beniparlem | Analitzem l'examen: la mediació
Dediquem aquesta entrega de Beniparlem a la part més confusa de les proves de certificació de valencià: la mediació. Si encara no saps ben bé com enfrontar-te a aquest exercici o si, directament, no saps de què t'estem parlant, has arribat al pòdcast

Videjocs positius

Videjocs positius
En este fragment, ens suggereixen alguns videojocs que són excel·lents per a millorar diverses habilitats, com la memòria o la capacitat de càlcul. I això ens aprofitarà per a parlar de les paraules compostes.

Comprensió: La vaca que riu

Comprensió: La vaca que riu
Coneix quin és l'espectacle de circ que va ser reconegut com a millor peça de circ en els premis de les arts escèniques de 2019.